HELPOTA MÖKKILOMAASI

Talosi tärkeä huoltotyö

Ränneihin jäävät koko katolle tulleet puiden lehdet, neulaset ja sammaleet. Tiivis roska-aines estää veden virtauksen kourusta syöksyputkeen ja siitä edelleen sadevesijärjestelmään. Toimimattomista ränneistä tuleva vesi tippuu rakennuksen seinustalle ja imeytyy rakennuksen perustuksiin. Samalla se kastelee räystäsrakenteita ja rakennuksen ulkoseiniäkin.

Rännien rakenne ei kestä märkien roskien painoa. Varsinkin talviajan vielä rasittaessa lisää tapahtuu helposti vaurioita kouruissa.  Koko ajan märät rännit myös ruostuvat helposti. Rännien tyhjentäminen roskista on tärkeintä, mutta myös pesu kannattaa tehdä kourujen toiminnan parantamiseksi ja käyttövuosien lisäämiseksi.

Teemme enintään 11/2 –kerroksisten pien- ja rivitalojen rännien puhdistusta. Jotkut pitävät oikeana puhdistusaikana syksyä, toiset kevättä. Meistä paras puhdistusaika on keväästä syksyyn. Tärkeintä on tehdä työ ainakin kerran vuodessa. 

Omakotitalojen rännien puhdistuksen kustannuksista saa kotitalousvähennystä verotuksessa.

 

Työn tilaus

Voit tilata rännienpuhdistuksen nettisivujemme yhteydenottopyynnöllä tai soittamalla iltaisin ja viikonloppuna numeroon 044 9710435. Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös tekstivietillä tai puhelinvastaajaan.

Tarvitsemme seuraavat tiedot:

- Tilaajan nimi ja osoite 

- kohteen tiedot (esim. omakotitalo, talousrakennus, talon väri tunnistamisen helpottamiseksi). 

- tilattu työ (rännien tyhjennys vai tyhjennys ja pesu)

Teidän ei välttämättä tarvitse olla kotona, kun teemme työmme. Tuomme kaiken tarvittavan mukanamme ja viemme roskat pois. Ilmoitamme kuitenkin tulostamme hyvissä ajoin. Pääsääntöisesti työaikaamme ovat viikonloput ja illat.

 

Hinnasto

Hinnat (sis. alv 24 %) enintään 4,5 m korkeiden rakennusten rännikourujen puhdistukselle:

- kohteen perusmaksu: 69,00 €

- rännikourujen tyhjennys: 2,4 €/m

- rännien tyhjennys ja pesu: 3,2 €/m

Hinnat ovat voimassa 25 km:n säteellä Joensuun kantakaupungista.  Ei muita maksuja.

Suurista kohteista voimme tehdä tarjouksen.

 

 

Hinnat ovat voimassa Joensuun seudun keskustaajamissa (Joensuun kaupunkikeskusta ja sen vierellä olevat taajamat, Kontiolahden ja Liperin keskustaajamat) 

 

Kirjaudu Mainostoimisto Jide