HELPOTA MÖKKILOMAASI

Rail Deck -kiskolaituri

Rail Deck – kiskolaituri, on pitkän kehitystyön jälkeen nyt myynnissä. Se on vakaa kuin kiinteä laituri, mutta helposti siirrettävissä puu-/teräskiskoja pitkin. Vankka teräsvahvisteinen runko, kätevästi asennettavat ja poistettavat, puiset kansilaatat. Laituri on helppo siirtää jäiltä turvaan talveksi. Perusmalli tai oleskelulevikkeellinen.

Perusmallissa laiturin kannen pituus on 6 m. Siirtymätaso lisää kokonaismittaa 1,5 m. Laituria on saatavissa myös 7 m:n versiona. Leveys on 1,1/ 1,2 m. Levikkeillä laiturin päähän saa pyöreäkulmaisen, 2,2 x 2,2 m:n suuruisen oleskelutilan. 

Rail Deck -kiskolaituri on hyvä valinta tavalliselle suomalaiselle rannalle.  Vain erityisen syville ja louhikkoisille rannoille se ei sovi. 

 

Käy tutustumassa Raildeck-laituriin paikan päällä

Vakaa ja helposti jäiltä turvaan siirrettävä Rail Deck -kiskolaituri on nähtävissä Kontiolahden entisen varuskunnan hiekkarannalla. 

Katso tästä paikka Google Mapsista.

Navigaattorin mukaan kannattaa ajaa Jääkärintien päähän, josta sitten entisen sotilaskodin takana olevalle hiekkarannalle. Sijaintikartta auttaa paikantamisessa. Laituriin saa käydä vapaasti tutustumassa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota reippaasti yhteyttä:

+358 44 971 0435
(iltaisin ja viikonloppuisin)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjaudu Mainostoimisto Jide